Ting du skal se i London

London er en stor by og der er en masse spændende ting at se. Jeg har selv kun besøgt byen én gang i syv dage, så jeg har langt fra set alt. Jeg vil guide jer igennem de ting jeg fik set, både klassikerne og lidt mere ukendte ting, så i kan få mest muligt ud af jeres tur til London.

img_0329

Madame Tussauds

Voksmuseet som alle kender! Mange føler ikke at de behøver at besøge museet, fordi de har set så mange billeder derfra. For det første kan vi godt blive enige om at billeder aldrig vil blive det samme som virkeligheden og for det andet er der flere steder på museet, hvor det ikke er tilladt at tage billeder. Jeg blev personligt ret overrasket over nogen af de ting der var, fordi jeg kun forventede at se de ting jeg allerede kendte til. Uden af afsløre for meget, kan jeg fortælle at der er en form for forlystelse, som klart er min favoritting på museet. Det er klart et besøg værd! Jeg vil anbefale dig at købe billetter hjemmefra da du på den måde kan undgå en stor del af køen.

Jeg købte mine billetter her.

Coca-Cola London Eye

London Eye er igen noget der deler vandene. Nogen skal op i det og andre synes det er spild af penge og tid. Jeg valgte at tage turen og jeg fortryder det bestemt ikke. Du får set hele London fra en helt anden vinkel og det er en virkelig god udsigt.

Jeg købte mine billetter her.

img_0519

The British Museum

Her har du en god og gratis oplevelse, som helt sikkert kommer til at overraske. Det er et kæmpe museum og du vil helt sikkert ikke nå at se det hele, men det er også fint. Bygningen i sig selv er værd at se og så er det selvfølgelig spændende med alle de gamle ting. Er du meget historieinteresseret har de en god butik hvor du blandt andet kan købe bøger til helt fine priser.

img_0528

M&M’s World 

M&M’s World er en kæmpe (!) butik hvor du kan købe alt i M&M’s! Du skal være forberedt på at der er mange mennesker, så det kan være svært at komme til de ting du gerne vil se på. Det er ikke en oplevelse du behøver at sætte lang tid af til, men det er en oplevelse at se så mange M&M’s ting samlet på ét sted. Du har mulighed for at blande dine egne M&M’s, men det bliver hurtigt en dyr fornøjelse, så det vil jeg fraråde dig at gøre. Jeg blandede selv en pose og jeg fortryder det lidt, da de jo smager som alle andre M&M’s.

img_1966

Oxford Street

Her kan du shoppe tøj og sko i store mængder. Der er ikke så meget andet at sige, end at det er en kæmpe shoppegade med kæmpe butikker. Er du ikke interesseret i at shoppe er det bestemt ikke et sted du behøver at lægge vejen forbi, selvom det er ret vildt at se så mange mennesker, butikker og  hvor meget gang i den der er.

London Film Museum

Navnet på det her museum er lidt misvisende, eftersom der kun er ting fra James Bond og ikke andre film. Der er en masse biler fra James Bond og lidt andre ting. Det er et fint museum at besøge også selvom du hverken er interesseret i James Bond eller biler. Det er meget afslappende at besøge museet, fordi der ikke er så mange mennesker og det er rart når man befinder sig i en storby, hvor der ellers er mennesker overalt.

Du kan sagtens købe dine billetter i døren, men hvis du er interesseret kan du læse mere om musset her.

img_0636

Big Ben

Klassikeren over dem alle. Selvfølgelig skal du se Big Ben, når du er i London. Du kan evt kombinere det med en sejltur langs Themsen eller en tur i London Eye.

Greenwich

Greenwich er en bydel i London, der ligger lidt væk fra de fleste andre ting. Det er en meget hyggelig bydel hvor man nemt kan koble af fra kaosset i midtbyen. Vælger du at besøge Greenwich vil jeg anbefale dig at se nogle af alle deres markeder og ellers bare gå rundt og se hvordan London også kan være. Vi sejlede til Greenwich langs Themsen og tog et tog og undergrunden tilbage til London midtby.

Det var mit bud på hvad du skal se i London. Der er selvfølgelig mange andre ting at se og man kan umuligt nå alt det man gerne vil på en uge, så jeg skal helt sikkert tilbage så jeg kan få set og oplevet lidt mere. Hvis du synes jeg mangler noget, er du velkommen til at skrive det i en kommentar, så jeg skal blive inspireret til min næste rejse.

Tilsidst kan jeg vidst kun sige god tur! 

Signe Anett

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*