Comic Con Copenhagen

Hej,

Comic Con er kommet til København og det skulle jeg selvfølgelig opleve. Jeg var derinde i går (lørdag) og jeg tænkte at én dag ville være fint for mig, selvom man kunne købe en billet til entre både lørdag og søndag.

img_0716

Kort sagt er Comic Con en messe med alt fra tegneserier og spil. Der er mulighed for at prøve en masse nye spil og så kan man købe en masse merchandise. Jeg kom selv hjem med to Super Mario t-shirts og et Star Wars krus.

img_0703

img_0719

Oplevelsen i København var god, men jeg synes at der var alt for mange boder hvor man kunne købe ting og ikke nok boder hvor man kunne prøve ting, som spil eller andet. Derudover var der alt for mange mennesker, så det var svært at få set det hele ordenligt, fordi der var mennesker overalt. Mange gik rigtig meget op i det og havde de vildeste kostumer på og det var en stor del af oplevelsen. Jeg kunne godt selv tænke mig at være klædt ud næste gang, hvis Comic Con Copenhagen vender tilbage.

Udover steder hvor du kunne købe ting og se en masse fede kostumer, så var der også mulighed for at møde nogle kendte skuespillere fra blandt andet Games of Thrones og The 100 – det var en ret god mulighed synes jeg, selvom jeg ikke fik set dem allesammen.

Jeg er glad for at jeg kune valgte at tage afsted én dag, fordi jeg følte at jeg fik set alt det jeg skulle og for mig ville to dage være for meget. Jeg vil gerne deltage igen, hvis det vender tilbage hvilket jeg håber. Selvom der var lidt skuffelser, så var det ikke nok til at det ikke var en sjov dag og en god oplevelse. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om Comic Con Copenhagen, kan du gøre det her.

Signe Anett

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*