Ting du skal købe i London

Da jeg var i London shoppede jeg en del. Jeg fandt hurtigt ud af hvilke ting jeg kunne få til samme pris som i Danmark og hvilke ting jeg kunne spare en del penge på. Jeg vil guide dig igennem hvad du skal købe med hjem, når du besøger London.

Tøj: Hvis du er ude efter at shoppe tøj, vil jeg råde dig til at gå i de butikker, som vi ikke har i Danmark. Bevæg dig udenom H&M og butikker du ellers kender og udforsk alle de andre butikker. På Oxford Street, som jeg vil anbefale dig hvis du er ude efter tøj, kan du blandt andet finde New Look, Stradivarius, Forever 21 og selvfølgelig Primark. Primark er der mange danskere der gerne vil besøge og det er nok på grund af butikkens meget lave priser. Du kan få alt og det er som sagt meget billigt, men husk at tænk over at kvaliteten også er derefter. Her kan du læse om alle butikkerne på Oxford Street.

Bøger: Kan du læse engelske bøger er der rigtig mange penge at spare. Deres bøger er meget billigere end i Danmark og det gælder for det meste også de helt nye bøger. De har desuden en del bogbutikker som klart er et besøg værd. Finder du en butik med brugte bøger er det noget du også bør se nærmere på.

Te: Hvis du er en rigtig tedrikker, så skal du selvfølgelig have noget English Breakfast Tea med hjem. Du kan købe noget i souvenirbutikker som smager helt fint, men gå ind i et ordenligt supermarked hvor du kan finde en del flere varianter til billigere penge. Du kan selvfølgelig også gå på jagt efter en rigtig tebutik, hvor du helt sikkert ved få en meget bedre oplevelse ud af det.

Beauty og personlig pleje: Der er en del penge at spare på shampoo, hårkur, makeup og så videre, så hvis du skal fylde lageret op så er det bare med at tage for sig. Derudover kan du selvfølgelig få en del ting, som du ikke kan få i Danmark og det er selvfølgelig de ting, jeg gik efter. I dette tilfælde vil jeg anbefale dig at gå i Boots eller Superdrug.

Det er mit bud på hvad du kan købe med hjem fra London, men der er selvfølgelig en masse andre ting og det er bare at gå på opdagelse, hvis du gerne vil shoppe. Der er mange andre områder end Oxford Street, så se dig omkring og gå ind i butikker du ikke kender, så skal du nok komme hjem med nogle flotte, specielle og gode køb!

Signe Anett

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*