Kom fra Charleroi Lufthavn til Bruxelles

Hvis du ankommer til Charleroi Lufthavn, når du skal til Bruxelles, vil du måske synes at det er lidt langt væk fra byen. Sådan tænkte jeg i hvert fald selv, men det er faktisk slet ikke så svært at komme til Bruxelles.

Der er flere muligheder for at komme ind til byen, men den jeg vil fortælle jer om og som jeg selv brugte, er en shuttlebus der kører direkte fra lufthavnen og til Buxelles Midi/Zuid Station. Fra Midi/Zuid Station går der en masse busser og toge, så du kan komme videre til dit hotel, men måske kan du godt gå. Undersøg om du kan gå, for det er meget nemt at finde rundt i byen.

Hvordan køber man billetter? 

Billetter kan købes på nettet og ved lufthavnen. Jeg vil anbefale jer at købe billetterne på www.brussels-city-shuttle.com, da der godt kan være lang kø til at købe billet i lufthavnen og det er meget nemt at gøre det over nettet. Bare print den ud og tag den med, når du skal på bussen. Du køber en billet der er gyldig en hel dag, så hvis dit fly er forsinket, er det ikke noget problem.

Hvor holder bussen? 

I Charleroi Lufthavn holder bussen lidt væk fra ankomstshallen, men hvis du følger menneskemængden finder du hurtigt busserne, da de fleste skal samme vej.

I Bruxelles holder bussen ved Bruxelles Midi/Bruxelles Zuid Station. Omkring stationen er der en busterminal, men det er IKKE der den holder. Den holder lige ude foran det lille center der er. Der hvor bussen holder, er der det skilt, du kan se på det øverste billede. Jeg vil anbefale dig at komme i lidt god tid, da bussen kommer før den kører og det ikke er sikkert at der er plads til alle. Vi var der selv 10-15 minutter før den var sat til at køre og det passede meget fint.

Du kan læse meget mere på www.brussels-city-shuttle.com og ellers kan du skrive i kommentarfeltet her, så skal jeg prøve at hjælpe – Men igen, det er meget nemt at finde ud af og det hele giver meget sig selv, når man lander i Charleroi Airport.

Charleroi shuttle

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*